martes, 14 de diciembre de 2010

A pel 2011!!!!!!!

Viu i viu com una perdiu!!

Ja ni m'enrecordo de quan és l'última entrada al blog i ja és hora d'actualitzar-lo perquè : Aquest blog va PARAT!!!

Moltes són les coses que han passat durant aquests tres mesos de final d'any (no final de temporada ja que la temporada dels curtits i curtides no acaba mai) potser s'aixeca una mica el peu del gasss però sempre s'ha de mantenir l'essència de l'entrenament: LA REGULARITAT (almenys això penso)!!!!!

El més d'octubre va ser bàsicament d'entrenaments de bici de carretera i córrer; el mes de novembre, més del mateix i amb algun entrenament a la neu i pel que fa al desembre, l'estic centrant exclusivament en MTB ja que encara no tinc la bici de carretera i he aparcat completament el córrer!!!

Deixant un breu resum del 2010, no hi ha paraules per explicar les espectaculars experiències i esparrekades viscudes, si realment gaudiu del que és l'esport i la naturalesa ja sabreu de què parlo!!!!

Per deixar quatre de les millors experiències: BPB 2010, BI6000, XM Duathlon series Salomon, Stajos....
Ara ja s'haurà de començar a preparar l'any 2011 ja que s'ensuma un molt bon gust de boca i al que estarà centrat en el mountainbike!!!!

Moltes són les competicions i els stajos de bon ambient que s'hauran d'esparrekar!!

Esperem que serà un any de gaudir al màxim del millor esport que existeix (per mi) com és el ciclisme, tant en carretera com en muntanya compartint les experiències amb les meves màximes aliades (la S-WORKS i la PINARELLO) juntament amb tots els curtits i curtides que tenen en primer pla el bon ambient!!!!!!!!

Pel que fa la S-WORKS, aquest any té alguna modificació: Grup XTR 2011 complet amb dos plats i deu pinyons i SID WC de 100mm i no de 80mm com la portava fins ara!! La PINARELLO.... de moment està a l'hospital però esperem que es recuperi aviat (ja s'anirà informant la situació).

Doncs res companys i companyes, espero anar actualitzant el blog més sovint!!!

Espero que tots estigueu motivadíssims per esparrekar el 2011 com cal!!!

SALUT, CURTIMENT I BON AMBIENT!!!

SABATA PLANA ARRANNNNNN DE PEDALLLLLLL

1 comentario:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you about some broken links on your site. Please email me back and I would be happy to point them out to you.

    Thanks!
    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ResponderEliminar