lunes, 8 de marzo de 2010

Nou Capítol en marxa!!!!!!!!!!!



Definitivament els problemes de les dues últimes setmanes ja han passat i ja podem començar un nou capítol. Com no, què millor que esparrecar 200 km al cap de setmana amb 4000 m+.


A falta de la nova màquina de BTT, toca fer km amb la PINARELLOOOOOOO!!!!!!!! dissabte matí, rutilla per les rodalies de la capital (AGRRRRRRRRRR) 105 km en 3h 36min i 2250m+ (no està mal, això si, repetint ports com un animal) JAJAJAJA.

El millor de tot però vindria el diumenge que esparxaríem zona garrotxina en companyia d'un senglar com és l'Aitor Romero. GASSSSSSSSSSSSSSSSS La rutilla que vam fer va ser Olot. Coll d'Uria, Coll de Condreu, L'esquirol, Manlleu, Torello, Coll de Bracons i Olot altre cop. En total, 95 km 1800 m+.




Ara altre cop a entrenar i a gaudir de les bones companyies de curtits i curtides al mateix temps de posar-nos forts i sobretot viure les bones sensacions del que dona la muntanyaaaaaaaaaa!!!!!! GASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs





Aviat tornarem a xafar i esparrekar i escabetxinar i........



Eric hem de tornar a muntar stajos i entrenos per riure una estona i esparrecar forttttttttttt!!! igualment va això pels altres curtits i curtidesssssssss!!!!!















SALUT I BIELESSSSSSSSS genttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!

3 comentarios:

  1. Hey tio com li fots a la bici he! a veure si muntem algun "stage" o algo. Vinga que akest estiu cauran molts tresmils com el Taillon!
    Anim Joan!
    http://palstrencats.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  2. Si si ja toca muntar alguna cosa que sinó ens roveiarem sempre fer el mateix jajajaajaj!!!! Les dos setmanes vinents jo fotre molta bici cada dia. am una mica de sort aniré al pirineu a fotre ports!!! Si teniu algun dia lliure foteu-me un truc i us dic per on paru i esparrequem alguna cosa!!!! jajajaajaj salut mestreeeeeeeeeeeeeeessss

    ResponderEliminar
  3. Joan, no tinguis cap dubte que alguna curtida a lo bestia, caurà!!!
    Ara deixam carregar les piles per no fer-te anar malament i quatre dies i a FONDOOO!!!
    Segueix disfrutant i fer-nos disfrutar de tot aquest "mondillo".
    Salut i bieles company!!!

    ResponderEliminar