miércoles, 17 de marzo de 2010

DE MOMENT, AMB MOLT DE GASSSSSS!!!!

GASSSSSSSSSSSSSSSSS, aquesta és la paraula que defineix l'inici d'aquestes dues setmanes de festa, o més ben dit, dues setmanes de gaudiment i curtiment. Només hi ha un problema, que segueixo sense tenir el cuadre s-works i estic sense BTT. el mono de BTT és bastant considerable però moltes són les coses que es poden fer alternatives: Vies ferrates, bici carretera, raquetes de neu, skrunning hivernal a lo xafamenta......

Doncs vinga, us faré cinc cèntims del que estant essent de moment aquestes dues setmanes de gaudiment MÀXIM.
Doncs mireu, vist que les previsions meteorològiques eren molt bones, vam decidir anar a fer muntanya i tastar el tacte de la neu caiguada darrerament. Dissabte a trenc d'alba, vam sortir amb un curtidot del poble (Josep Maria Juncà Estragues) objectiu: fer el cim del Costabona (2464m) amb raquetes de neu. L'itinerari va ser Molló-Can Pletis-Pla de Sant Joan- Fembra Morta- Collada Fonda- Cim del Costabona- descens per la carena de Col de Siern fins a Plana Juliba. Tot acompanyat de diversos (cops de gas) del colega. El dia esplendit i per acabar-ho de rematar 45 min de bici de carretera a fonduuuuuuu.
Diumenge, cita molt important d'XC a Banyoles amb presència del campió olimpic (Julien Absalon) i altres bikers com Hermida, Coloma..... Vaig anar a observar les bèsties i com no vaig aprofitar per fer un entreno de carretera (Olot- Santa Pau- Mieres- Banyoles- Pujar al Rocacorba- Banyoles- i altre cop cap a Olot) en totals una mica més de tres hores i a la tarda a descansar per la hipermegaescabetxina de dos dies que vindrien durant el dilluns i el dimarts.
Doncs apali, nem a fer el breu resum d'aquesta esparrecada. Dilluns en només surtir el sol, comença la rutilla:

1er dia: Molló- Camprodon- Ripoll - Gombrén- La Pobla de Lillet- Saldes - Gòssol - La seu d'Urgell- Andorra la Vella - Port Envalira- Ax Les Termes lloc on vaig dormir en un acollidor hotel.
2n dia: Ax Les termes - Coll de Chioula - Camourac - Espezel - Rodome - Aunat - Gesse- Col de Jau- Prades de Conflent - Amelie les Bains - Prats de Molló - Molló


La ruta brutal passant per carreteres terciàries sense gens de trànsit (aquestes són les ben parides), alguna secundària i la més xunga la que va des de la Seu fins a Ax però bé bé.

Vistes impressionants ja que el temps fantàstic molta neu a tot arreu fent molts colls i ports amb més d'un metre de neu als laterals. SENSE PARAULES DE LES SENSACIONS VISCUDES Llàstima no haver pogut pujar al Coll de Palhieres degut a que les màquines de treure neu no el van netejar.

Les anèctodes d'aquesta volta han estat moltes però seria pesat explicar-les per aquí JAJAJAAJ.

Xifres de la ruta: 8200 m+ / 437 km / 18h 20 min efectives pedalant

Doncs res mainada, abandono aquí que ja em faig pesat.
Salut artistes, a cuidar-se i....
SALUT, CURTIMENT I BON AMBIENT!!!!!!!
GASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

2 comentarios:

  1. gasssssssss!
    Vas bé xaval!!!!
    Quan tinguis btt avisa per fer un bon esparracament...
    Saluuuuut
    Koanito

    ResponderEliminar
  2. Bufff...
    Només llegir ja em fan malt les cames, ets un animal, la veritat que no és cosa del teu cos, sino del teu cap.
    A dia d'avui si faig això, estic 1mes, sense tocar la bike, ha d'haver gent per tot i això és el que mes m'agrada, segueix així que arribaràs molt lluny!!!

    Pensa que hauràs de tornar, guarda forces pel camí ;)

    Salutttttttttttttt!

    ResponderEliminar