miércoles, 7 de abril de 2010

VOLCAT 2010, impressionant

Doncs sí, finalment ja ha arribat lo bo. Primer de tot, dir que ja torno a tenir la btt operativa. Ja m'ha arribat el cuadre S-WORKS. QUIN PEPINOOOOOO!!!!! EAAAAAAAAAAA Tot i que pesa una mica més pesat que l'SCOTT, geomètricament està molt més guapo i de moment el comportament en els diferents aspectes és molt bo.
Per altra banda, ja he començat el cicle de competis. Per començar què millor que la VOLCAT, tres dies de competi. En total 211 km i uns 4500 m+. Aquí hem pogut veure una petita mostra del potencial que podem arribar a desplegar els integrants de l'equip Agència Rius Pinya ja que el tàndem que varem formar a l'última etapa amb l'Eric Díaz va ser demoledor!!!! ( i encara podíem haver esparrekat més fort) jajajajaaja
Moltes són les "infantilades" que us podria explicar del que ens han passat durant aquesta volcat i que ens han fet perdre molt temps però el gust de boca és immillorable ja que les sensacions físiques, la companyia i l'ajuda de grans persones fan que tot es vegi amb bona cara i amb felicitat.

Destacar la companyia de l'Òscar Pinyol ja que està com un toro i és el que m'ha acompanyat els tres dies. Per altra banda, agrair a persones com la Mireia Santesmases per eixar-nos l'allotjament, a en Joan Farnós per l'assistència, a en Mariano Ortiz per la gran organitzaci´i a l'Erik Díaz pel gran colega que és. L'amistat d'aquestes persones és molt més gran que el que pogui ser una gran competició.

La primera etapa: Solsona -Guissona 63 km, 1200m+. Aquesta etapa per mi va ser la més "xunga" ja que estrenava la s-works i tot es posava a lloc. La tija del sillín se'm va baixar i vaig agafar rampes degut a la mala forma de pedalejar. tot i així vam acabar.

La segona etapa: Guissona - Àger 94 km, 2000m+. Aquesta vam fer la infantilada més gran de totes, arribar tard a la sortida. L'esforç va haver de ser màxim per atrapar els altres corredors. Aquesta etapa va ser impressionant ja que els ànims no van caure per terra i es va donar tot fins al final remuntant la tira de posicions i arribar a meta. Les sensacions anaven de menys a més.
La tercera etapa: Àger- Balaguer, 61 km, 1300m+. Aquesta etapa presentava un recorregut immillorable i espectacular. Llàstima que algunes algunes persones fessin que hi hagués algun problema canviant les fletxes i les cintes del recorregut. Des d'un bon inici, vam sortir a donar-ho tot i aquí es van veure els verdaders colors de l'equip ja que l'Erik (makina) va tibar fins a trobar el grup capdavanter de la cursa. Llàstima que després ens afectessin els problemes de les persones que van canviar les fletxes i ens trobessim embotellats a l'inici d'una trialera. Doncs sí, després de la trialera tocava recuperar altre cop posicions donant-ho tot. Al final, 39è a la última etapa.
A la classificació absolutadels tres dies. 5è sub-23 i 55è a la general, genial tenint en compte els "percals" que hem tingut. JAAJAJJAAJJA


Classificació final

Weno i ara queda el millor dels tres dies, dinar de fi de festa amb les grans companyiesssss. ;-))))

Sense cap dubte, una VOLCAT que serà recordada per les "infantilades".

La setmana que ve cap a Barbastro a competir i a guanyar l'ampolla de vi. JAJAJAJAAJAA

AGÈNCIA RIUS PINYA A GASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!

FULLL EQUIPPPPPPP........................

2 comentarios:

  1. Molt bona cursa tiu!!!!
    Falta xispa i sobren les ganes, quatre entrenaments dels que t'has fixat i estaras al teu autentic lloc, paraula de deu!! ;)

    Salut i no pateixis que això només a començat

    ResponderEliminar
  2. Un plaer veure la cursa des de fora i assistint i animant a colegues. També fent de control.
    Ja ho sabeu quan necessiteu assistència m'ho feu saber que m'agrada la tasca.
    Pel que fa a la cursa, solament se's jovenil una vegada, la pròxima que no torni a passar, jeje...L'important però, és que ens ho vam passar bé.
    Salut i força
    A reveure

    ResponderEliminar