lunes, 24 de enero de 2011

AGAFANT XISPAAAAA

Ja hem deixat enrera el 2010; un any ple d'emocions tan bones com dolentes però totes benvingudes ja que si no tinguéssim males experiències no podríem aprendre dels errors i no tindríem ilusions ja que la visió de la vida seria molt monòtona!! En definitiva, GRAN ANY!!!

Donar gràcies al ambientàs que fins ara hi ha hagut al FULL EQUIP Agència Rius Pinya; espero que aquesta felicitat i bona ambient segueixi existint encara que no porti els seus colors!! Ja que hem tingut i vindran moments ESPECTACULARS!!!!!!!



Aquest 2011 podia començar en millor peu; tot i així, no ens podem queixar!! Stajos, entrenaments bons, esparrekades, problemes de soleo, trancaments musculars..... GASSSSS

El refredat encara persisteix i el dolor al soleo segueix tibant de tant en tant però aviam......casi està solucionat!!!

L'open BMW Martin i Conesa d'aquest mes de febrer està al caure, són 4 curses, una cada cap de setmana de febrer, tot i que la última es solapa amb la marató d'Aguilar de Segarra!! Depen de com vagi l'open farem una cursa o una altra!!!

Tot lluint els nous colors de Radikalbikes, gran equip amb el que s'esperen grans moments i al costat de bèsties pardes del ciclisme!!!!

L'EMOCIÓ I EL BON AMBIENT ESTAN ASSEGURATS!!!!!

SALUTTTT

1 comentario:

  1. Els amics de veritat, no son els que agafen el mateix tren amb tu, sino els que t'esperen quan arribes i et porten quan has de marxar!!

    ResponderEliminar