miércoles, 1 de junio de 2011

THE CURTIMENTA IS BACK!!!

Mainada, com diu el refrany, "la primavera, la sang altera"; i és ben veritat!!!!!

Després d'haver estat casi tres mesos sense entrenar o entrenar com es podia a causa d'una xerracada al peu i de la lesió del soleo juntament amb la tendinitis i tot plegat; aquest maig ja hem pogut tornar a esparrecar terrenuuuuuu!!!!

Us faré un breu resum del que ha estat aquest maig i ja miraré de ser breu perquè m'agradaria explicar totes les anècdotes i experiències d'aquelles que es queden a dins d'un per tota la vida però podria escriure pàgines i pàgines i tampoc és qüestió d'inflar-vos el tarruuuu!!!

Doncs vinga, siguem-hi:
Setmana 1 ( del 2 al 8 de maig) per ser la primera setmana de començar a anar amb sabata plana, no va estar gens malament: en total 14 h de bici (btt i road) i 350 km; d'aquella setmana, el millor però va ser l'stage que vam fer amb el company de fatigues Koanito a les zones del Congost de Mont-rebei i a la Vall fosca on vam dormir al refugi de Colomina i vam fer els cims del Perdiguero (2985m), el Tuc de Saburó (2912m) i el Pic de Mainera (2904m). Les sensacions de tornar a fer al que realment ens omple tornaven a agafar força!!! AAAhhhhh i al diumenge va caure Terra de Remences on vaig rebaixar el temps de l'any passat en 6 min i fent la 30 posició de 3300 aprox. Bé bé bé

Setmana 2 del (9 al 15 de maig) Setmana de pocs quilòmetres en bici però per mi la millor i ara veureu per què!! En total van ser 5 h de btt i 90 km però va ser la millor setmana perquè vam fer una cosa que no es pot explicar amb paraules que va ser fer un vivac a dalt del Perdiguero (3221m) buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inexplicable les sensacions, emocions, adrenalina IMPRESSIONANT!!!!!!!!!!!




El company d'aquest stage al Perdiguero, com no, també va ser el company de fatigues Koanito (quina gran persona i quina bèstiaaa). A més, va ser "ben parit" per la manera que va passar tot perquè va ser un pim pam decidir-ho (conversa: Què et sembla demà fer un vivac a dalt del Perdiguero? - Va fet!!! JAJAJAAJ) i les previsions meteorològiques no eren del tot bones per no dir que eren dolentes!! Gent ja us puc ben assegurar que va ser un regal per la vista impressionant veure aquells paisatges en només despertar-te, igual que uns nens petits gaudint i deixant-nos portar per la muntanya, encara ara estic emocionat d'aquella experiència!!!!! ESPECTACULAR!!!! Alguna imatge matinal després de despertar-nos:







L'endemà del Vivac vam fer 11 tres mils: Perdiguero (3221m), HO del Perdiguero (3176m), HE delPeriguero (3171m), Tuca de Lliterola (3080m), Pico Royo (3103m), Punta de Lliterola (3116m), Agulla de Lliterola (3028m); Pic oriental del Cabrioules (3116m), Pic occidental del Cabrioules (3102m); Agulla Jean Garnier (3016m) i Tusse de Remuñé (3038m)!!! AAAAhh i també la Forca de Remuñe (2935 i 2926m) que no és 3000 però també s'ha de tenir en compte!!

Després de l'esparrecada bèstia, cotxe i cap a Sitges falta gent a animar una gran amiga que feia una Ultratrail de 110km i 4500m+ corrent uffffff QUE GRAN ETS JUDIT!!!!!!!!!!! La vaig acompanyar com vaig poder però jo anava com una mosca a la mel, en canvi ella anava com una sajeta!!! Només dir que va ser la primera classificada femenina i 4a a la general absoluta!!! XAPÓÓÓÓÓ ahhh io només vaig fer 45 km corrent ehhh, no us penseu pas k vaig fer els 110 km!! jijijijiji

Setmana 3 (del 16 al 22 de maig). Aquesta setmana sí que ja comencem a fer hores. En total 30 hores de bici (tan en btt com en road) i 640 km. Dins aquestes hores de bici, vam fer un stage de 2,5 dies amb l'incombustible Jordi Uró de 440km i 7800m+ on letapa reina va ser de 190 km i 4300m+ fent ports com Rocacorba, Mare de Déu del Mont, Coll Fred (rampes del 23%), Els Munts... DURÍSSIM PERÒ MOLT BEN PARIT!!! Sort en tinc d'en Jordi que és un patidor com jo!! JAJAJAJA Aquesta setmana també vaig fer un vivac solitari a un dels cims que em marca la meva vida ja que és l'emblema d'on visc: EL COSTABONA (2464m) Com no, també una altra experiència inolvidable!!! Em sembla que la gent ja em comença a tractar de "boig per la muntanya"!! JAJJAJAJA

Setmana 4 (del 23 al 29 de maig), ens mantenim en la línia de fer volum però més marcada pel running no pas per la bici. En total 15 h corrent amb uns 120km i 7h de bici i 160 km. El millor de la setmana, doncs la gran esparrecada amb la Judit per la Zona del Puigsacalm i la Serra de Llancers (Llançà i terminació d'ofici!!) jajajajajaj on van surtir 5h d'entreno!! uffff kina mullena tan severa!!! També va ser molt fina l'esparrecada amb l'Erik Díaz fent l'Olla de Núria des de Queralbs!! Quin mal de camessssss!!!







I això ha estat el mes de maig a grans trets!! AAAh i després de totes les maxacades, com no una bona birreta i una mica de plaiukiiii !!!!!!! PIRIRIM PIRIRAMMMMMMM
Gràcies a tots companys: Heu de tenir present una cosa gent: LA FELICITAT S'ACONSEGUEIX QUAN ES COMPARTEIX!!! Per això és gran compartir aquesta passió amb vosaltres!!!!

SALUT, CURTIMENT I BON AMBIENT!!!!





















No hay comentarios:

Publicar un comentario