lunes, 26 de octubre de 2009

Stage a Balaguer (Ermitanyos)




Per acabar la gran setmana, hem fet una visiteta a la gent balaguerina, una de les millors colles de curtiment i simpatia que existeix. El nostre grup estava inegrat per en Joan Farnós, l'Òscar Pinyol i jo. El dissabte al migdia ens vàrem trobar a Balaguer perquè ells venien de les terres del sud i jo de les del nord. Després de trobar-nos vam anar a fer un entreno en BTT pels mítics senders de Balaguer com per exemple el "Sender de la Cadireta". El terreny és molt explosiu, amb trams ràpids i sorrencs i d'altres lents, tècnics i pedregosos. Sense cap dubte perfecte per entrenar totes les qualitats. Acabada la volta, vam anar a saludar a les colegues i els colegues de Balaguer que es trobaven en l'organització d'una pedalada infantil i amb els quals vam quedar per anar a sopar i parar de les batellets que hem tingut en les diferents darreres curses. Tot un món que només el pot entendre la gent curtida!!!JEEJEJE Acabat el sopar, vam anar a fer el toc pels pubs de Balaguer i a dormir ja que l'endemà es disputava lafesta de la btt més popular de les terres de ponent: L'Ermitanyos. La qual era organitzada pels colegues balaguerins: el Mariano Ortiz, la Mireia Santesmasses, la Maria, en Robert Pedrosa.... sense cap dubte és tot un orgull participar en un event organitzat per aquestes persones increíbles.

La festa és una marxa n competitiva de 86 km amb 2100 m+. Els senders i les pistes són lu millor. Sobretat "La Enduro" (Trialera). El recorregut estava molt ben organitzat i currat ja que la tropa balaguerina s'hi ha deixat la pell desbrossant i netejant els camins i corriols. Si senyor, millor impossible.

El recorregut l'hem realitzat el trio jabalinero (en Joan Farnós, l'Òscar Pinyol i jo) i l'experiència ha estat tremenda ja que els somriures, el bon ambient i les sèries no han faltat en cap moment i els tres hem aguantat com uns campions.

El millor de tot però ha estat el segon avituallament on les avitualladores ens han portat com reis. També destacar el bon ambient en la fideuada final de festa.

Felicitar a l'organització per la bona direcció i gestió de l'event i per la magnifica companyia tant per part de la gent del sud com per la gent Blaguerina.

ESPARRECADA DE TERRENY MÀXIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I.... ho repetirem!!!!!

1 comentario: