miércoles, 20 de enero de 2010

2010: objectius nous i millors!!!

Ja han passat 4 anys de la primera cursa a la que vaig participar, concretament va ser la Duatló d'alta muntanya d'Espinavell que estava inclosa dins el circuit XM Duathlon Series Salomon. En aquells moments jo era el típic nen que anava darrera una pilota de futbol i que no tenia ulls per res més, però des d'aquella duatló tot va canviar. Les sensacions que vaig viure aquell dia i l'ambient que hi havia van fer que des de llavors deixés el futbol i em dediqués al món dels esports de muntanya, concretament en la mountain-bike. Molt ha plogut des de llavors, primer es feia el que es podia en els entrenos sense tenir en compte res de res; això si, l'alegria no hi faltava mai, després a mesura que anava participant en diferents competicions, fent entrenos amb altres Cracks i coneixent persones increibles, la motivació va anar creixent fins a arribar un punt que només viuria per estar a la muntanya i compartir situacions i emocions amb altres persones que també els atregui aquest món esportiu muntanyenc!!!!!



Durant aquests 4 anys molts són els indrets nous que hem conegut fent diferents entrenos i curtiments amb els companys d'equip de l'Ski Club Camprodon. Tots ells unes bèsties. De totes n'hem passades, però sempre ens n'hem surtit.

A part del bon ambient, també s'han aconseguit alguns bons resultats tant en duatlons com en carreres a peu, en raids....



Aquest any però, canvi d'aires. Els objectius plantejats per aquest 2010 són varis però el principal és fer les coses ben fetes i gaudir el màxim possible amb les diferents persones amb les qui realment es poden compartir bons moments. Tot això ve juntament amb que aquest any tindré el privilegi de córrer al costat de tot un campió com és l'Erik Diaz Martin (una bèstia de guanyar carreres i una molt bona persona).





Sense cap dubte crec que farem les coses bé i que deixarem empremta allà on anem!!!!


Esperem gaudir d'una bona temporada amb.....SALUT, CURTIMENT, BON AMBIENT I DONANTTT MOOOOOOOOLLLTTTTT DE GASSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!

1 comentario:

  1. N'estic segur que disfrutaràs molt el 2010 esparrecant terreny aquí i allà i competint al màxim nivell.
    Au pos saluuuuut i gaaaaaas!

    ResponderEliminar