jueves, 7 de enero de 2010

CAP D'ANY ESPARRECANT A BENASKE

PIM PAM GASSSSSSSS!!! D'aquesta manera podríem dir que és la manera que es va organitzar el Cap d'any que, dit d'una altra manera, al final ha estat un STAGE de bon ambient i curtiment de P M.


Doncs anem a fer 5 cèntims de la curtidota però aquesta vegada no posaré xifres dels entrenos ja que el motiu ha estat gaudir del que realment ens motiva per esparrekarrrrrr!!

Tot comença el 31 al migdia que només plegar del curru ja donem gasssss cap a Balaguer amb la Maria on hem quedat amb la Mire Santes, la Judit Casas, la Montse Martínez i l'animal de l'Erik. Un cop tot l'equipatge preparat, inclòs el sopar de cap d'any, cotxes i GASSSS cap a BENASCCCCCC a passar els 3 primers dies del 2010!!!!! Ups el cotxe de l'Erik fa pudor a Gñokis!!! JAJAJAAJ és clar, però si estan tots buidats per les alfombres!!!!!! JAJAAJAJAJAJA Vist el perkal, continuem cap a Benask on ens trobem amb un altre curtit: lo Koanito.
Xarrem, sopem, fem xerinola i com diu el mestre: a moure l'esquelet, però a dormir aviat k l'endemà toca esquí de fons!!!!!



Ens llevem el dia 1 què millor que fer esquí de fons per començar l'any!!!!! La majoria de nosaltres no n'hem fet mai però ja semblem uns professionals ( o almenys penseu així, JAJAJA).

Acabem rebentats i arribat el vespre anem a fer un tomb pel poble de Benask. Sopar i al llit s'ha dit pk l'endemà + GASSS!!
Després de despertar-nos, 1h 10 min running amb lo Koanito (series en pla incloses i una estona d'skyrunning). Seguidment walking amb tota la grupetaaaaaaaaa (això és bon ambient). Anem a dinar de restaurant ja que Koanito, la Montse i la Judit hauran de marxar i hem de fer un xic de gresca abans que marxin!!!!



Després de despedir-nos anem a XAFAR BIELES de la bike pujant al port d'AMPRIU (duríssim). Però bé bé bé!!!!!!! GASSSSSSSSS aquest dia ja s'acaba i ja només ens en queda un per poder esparrekar!!



L'última curtida de l'stage a Benaske ha estat u matí d'esquí de fons i de raquetes pels voltants del Refugi de la Renclusa!!!



No té preu el que hem fet aquests dies!!!!!! això en dic jo un bon inici d'any!!!!!

Però...... us pensaveu que això s'acabava aquí? Doncs no, perquè els tres dies següents han estat de curtides màximes en btt i roadbike. No vull dir números però la mitjana diària aproximada ha estat la següent: 100 km, 6 h i no dic el desnivell perquè lo bo es gaudir del que es fa amb il-lusió!!!!

GASSSSSSSSSSSSSS SALUT, CURTIMENT I BON AMBIENTTTTT!!!!!!!

Fotos de la curtida

6 comentarios:

  1. Molt bé Joanet, lo teu si que són esparrakades de debó, sempre donant gaaasss. M'ho vaig passar molt bé a l'Stage; bé, a tots els stage que fem últimament que per cert tu no t'has perdut cap. Tu sempre donant el màxim.
    Llàstima de no poder fer la segona part, però la feina mana.
    Dos coses, primera, m'hagues agradat assistir a la pujada a Ampriu amb btt per veure per darrera el pique que vau fotre tu i l'Eric. A la foto foteu cara de que algo va haver, jeje. I segona, hi ha fotos censurades...amb bon criteri, jaja
    Salut i gas a fondo
    A reveure

    ResponderEliminar
  2. Jajajaja...Si, si...Ets una bèstia... i saps lo millor de tot, amb pirates, mallot curt, i sota cero...Tio, jo no se com tu fas però, la teva pell deu de ser de javalí!!! Weno, tu i la Maria, pq la Maria tb anava amb pirates...Això si, la q va pringar més vaig ser jo...2hi30min, per pujar i baixar al Ampriu....VAya cua!!! S'ha de repetir, eh!!! ;-))

    ResponderEliminar
  3. Seseseeeeee... bon stage, bon ambient, bons piques... i bona crònica!!!
    Això sí, el Koanito té raó: a les fotos hi ha censura!!! Trobo a faltar... alguna serp, per exemple¿¿?? En fi, per algo serà... potser ho fas pel nostre bé, jejeje!
    Apa nois, salut i... sabata plana donant gasssss!!!

    ResponderEliminar
  4. Per cert....Ja passaras les fotos amb privat. Quan puguis!!!! ;-)

    ResponderEliminar
  5. Jajajajajaa, Javalí!!!!!
    Ets un crack tiu, la veritat que ha estat genial, dia a dia és fàcil pasar bons moments amb gent com tu i tots els demés, s'ha de repetir en tots els aspectes!!!!
    I....depilat homeee ;)

    ResponderEliminar
  6. Si si les fotos les passaré totes en privat pk.... tb hi ha els videos que, per cert, són bonissims!!!!! Erik on hi ha pèl hi ha alegria JAJAJAJAJAAJA
    SISISISISI ON FIREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

    ResponderEliminar