jueves, 28 de enero de 2010

GRAN PREMI BTT DE LA SELVA (Maçanet de la Selva)

Vinga doncs, ja tenim la primera cursa de la temporada de BTT al sac. Aquesta ha estat la primera prova del Gran Premi BTT de la Selva 2010 que es va disputar el passat diumenge a Maçanet de la Selva. Primer de tot, dir que el recorregut va ser "CANELA FINA", 93 % corriol amb fang, 1% asfalt i 6% pista; és a dir, un recorregut del que es disfruta del que és el veritable MTB. Pujades curtes pero molt explosives i trialeres molt guapes (d'aquelles que es va a gasss).

Pel que fa la cursa, les sensacions van ser millor del que m'esperava ja que fins ara només he entrenat fondo i només havia fet un entreno d'explosivitat (concretament a l'Ampriu, ehhh Erik JAJAAJJA). Doncs tornant al tema, aquest tipus de carreres són curtes i molt explosives; és a dir, s'ha de treure la carbonilla.
Només prendre la sortida, la qüestió era agafar bona posició capdavantera per evitar embussos i així va ser, seguint el grup capdavanter durant els primers quilòmetres però en breu es va escapar un grup format per el David Lozano, en Trayter, Isma Ventura, en Collados i en Freixer; tots ells unes màquines. Per darrera veníem nosaltres, bueno, més ben dit venia Bicis Esteve i jo ja que em tenien allà al mig rodejat per tots cantons. JAAJAJAJ Després de fer uns km junts, la grupeta es va desfer.

Al final, 14 de la general amb bones expectatives, molt per millorar encara però millor del que e pensava. Primera carrera, primera esparrekada!!!!!! que en vinguin més que ja sentiran a passar el vent!!!!!!
Al principi de la cursa va costar una mica agafar ritme però a mesura k anaven passant els metres m'anava trobant millor i anava recuperant segons.
La pròxima, més i millor!!!!
Gasssssssssssssssssssssssss

3 comentarios:

  1. Ets un artista, vas per molt bon camí!!!
    a part de fer entrenaments de fondo, ja farem algun de series, així no tindre escuses!!!

    ResponderEliminar
  2. Comences bé la temporada he curtidot! a vore quan fotem un altre pik, li em de dir al Joanot de Mora que ens porti a fer alguna coseta. Bueno koanet, si vols fer sender wapos i trialeres de por, el 14 de febrer a Navarcles "Ruta dels Senders" t'agradara molt en serio. Vinga ens veiem a la Bertcha de Roland, jeje.
    http://palstrencats.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  3. AIXÍ ERIK AIXÍ JA VURAS K FOTREM UN TANDEM INDESTRUCTIBLE!!!!!
    JUANMAAAAA SISI HEM DE FOTRE ALGU!! VIAM LA PRIMERA SEM DE FEBRER, ES A DIR, LA SEM VINENT, JO TINK FESTA I FOTRE ALGUN ENTRENU LLARG EN BICI!!! 3 O 4 DIES!!! JAJAJ SI TANIMES DIGUES KELKOM!!!! IGUALMENT L'URO I KI VULGUI!!!!!
    ON FIREEEEEEEEEEEEEEEE

    ResponderEliminar