lunes, 12 de abril de 2010

CURSA BODEGAS DEL PIRINEO BTT (Barbastro)

Doncs wenu, les coses ja comencen anar en serio. Aquest cap de setmana primera carrera on l'equip Agència Rius Pinya comença esparrecar-ho tot.


Què millor que fer un "completo", 3 de tres. Tres corredors de l'equip vam participar a la cursa que es celebrava a Barbastro (Trofeo Bodegas del Pirineo), tres podis que vam fer. 2 ors i 1 bronze.

Els integrants de l'equip erem l'Eric Díaz Martin, en Joan Farnós Canalda i un servidor, Joan Compte. Llàstima que la Mireia Santesmasses (també integrant de l'Agencia Rius Pinya Team no pogues córrer degut a un refredat).


El diumenge es va aixecar amb temperatures fresques pero de seguida va anar pujant la temperatura. Un cop a Barbastro i tot l'equip ja reunit, comença l'ESPARREKAMENT!!! El circuit era molt rodador amb moltes pistes i pocs corriols i 65 km i 1530 m+. Estava marcat per dues ascencions dures. Tot i que no era un dels millors circuits, les vistes a la zona pirinaica del Mont Perdut eren boníssimes.
Des d'un bon principi començo a tibar del grup marcant un bon ritme, les sensacions son molt bones i de seguida formem un grup format per uns 13 bikers, el qual seria consistent fins arribar al cim de la primera ascencio dura del dia on hi hauria premi de la muntanya el qual el corredor de Radikal bikes Milton Ramis me'l guanyaria per uns 3 metres d'avantatge. Després d'aquí el grup de 13 es trencaria i marxaríem 5 corredors en busca de la victoria. El grup estava format per Milton Ramis, Raul Serrano, Oscar Pardenilla, Raul Lorente i jo. Durant tota la carrera vam anar junts però a 1 km de l'arribada les forces començaven a flacar i jo i en Milton no vam poder aguantar el ritme marcat per Raul Serrano el qual entraria 1r a 1 min i 10 segons davant meu. Segon entraria Pardenilla i 3r Lorente. Jo 4rt i Milton 5e.
Per altra banda, el "mestre" Joan Farnós i el "megacrak" Erik Díaz entrarien 8è i 9e respectivament tot i tenir algun problema mecànic, sinó segur que també haurien estat allà davant. Pel que fa a categories jo vaig fer 1r (elit+ sub-23), l'Erik 3r (elit+sub-23) i en Farnós 1er MAS-40.

Les classificacions estan per categories. Busqueu la elit de la volta llarga i la MAS-40 de la volta llarga.

Classificacions Barbastro

Per acabar, un bon dinarot i després de fer un xic de xerinola, cap a casa a descansar.

Agència Rius Pinya FULL EQUIP!!!!!!! GASSSSSSSSSSSSSSSS
A això se li ha de sumar l'entrenament que l'Erik va fer amb la selecció de curses de muntanya a Vielha el dissabte i lstage de ferrates de Tivissa i la volta en btt per Móra d'Ebre d'en Joan Farnós i jo també dissabte.

Dit en 5 paraules, UN ALTRE FINDE PER EMMARCAR!!!!


SALUT I BIELES I CURTIMENT I BON AMBIENT!!

4 comentarios:

  1. Felicitats!!
    De petit vull ser com tu!
    L'esparracament continua....gaass!
    Koanito

    ResponderEliminar
  2. Mestreeeeeee jo de mitja edat també vull ser com tu!!
    Felicitats també a tu mestre koanitooo!!!!! GASSSSSSSSS
    salut i a xafar bielesssssss!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Jo de petit encara puc ser com tu i de gran m'agradaria tenir la meitat de vitaltat que el Joan.
    Això es la caña i de veritat que estic disfrutant Molt, MOLT!!!
    QUe el ritme no pari per res, que aixpo és només el començament!!!

    ResponderEliminar
  4. Enorabona Joan!!! Et vaig veure molt fort a l'ultim avituallament!!! Bon ritme bon ritme!!! ;-) Llastima del refredat, pero espero a la proxima poder estar a la linea de sortida tb, Q JA EN TINC GANES!!! Q ultimanet jo no foto res de bo....Au!!
    SALUT I GAAAAAAAAAAAASSSS!!!
    Merci ;-)

    ResponderEliminar